Sertifier Hakkında

Sertifika Nasıl Tasarlanır?

Sertifika Nasıl Tasarlanır? – 5 Farklı Seçenek

Sertifika tasarlamak çok zor bir iş değil, ancak nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız biraz kafanız karışabilir. Size sertifika nasıl tasarlanır ile ilgili hızlı bir başlangıç ​​sağlamak için, sertifika tasarlarken kullanabileceğiniz farklı seçenekleri listeleyeceğim.

  1. Canva – Ücretsiz

Canva günümüzün en popüler web tasarımcısı ve içerisinde kullanımınıza hazır sertifika taslakları mevcut. Canva’nın kullanıcı dostu arayüzünü ücretsiz olarak kullanabilirsiniz ve herhangi bir tasarım bilginiz olmasa dahi güzel görünen tasarımlar oluşturabilirsiniz . Ayrıca Canva aracılığıyla tasarladıklarınızı pdf formatında indirebilirsiniz.

  • Adobe Spark – Ücretsiz

Canva gibi Adobe Spark da popüler bir web tasarımcısıdır. Hem basit hem de güvenilir olması açısından kullanımları açısından pek bir fark yoktur ve bu platformdan da tasarımları pdf dosyası olarak dışa aktarabilirsiniz. Aralarında seçim yaparken göz önünde bulundurmanız gereken 2 fark var:

• Taslak tasarımlar farklı ve Canva’da bulunan tasarımlar (bence) daha güzeller.

• Tasarımın sağ alt köşesinde bulunan Adobe Spark filigranını ücretsiz planda kaldıramazsınız.

  • Fiverr – Ücretli (5 dolardan başlayan fiyatlarla)

Ne yapacağınız konusunda hiçbir fikriniz yoksa ve kendinize bu konuda güvenmiyorsanız, birini işe alabilirsiniz! Fiverr’da sertifika tasarımı gibi işleri yapması freelancerları kiralayabilirsiniz. Eğer beğendiğiniz bir teklifle karşılaşırsanız, bu sizin için uygun bir seçenek olabilir.

  • Sertifier Designer – En Kolay Seçenek

Bu sertifikayı tek bir kişi için tasarlamıyorsanız, bu sizin için en kolay seçenek olacağına eminim. Sertifier’ın ücretsiz tasarlayıcısı, 30’dan fazla profesyonel kullanıma hazır sertifika tasarımına sahip. Sertifier’ın tasarlayıcısı ile birden fazla sertifika oluşturacaksanız hiç endişelenmenize gerek yok! Tasarlayıcıya 50 kişilik bir excel listesi yükleyebilirsiniz ve tek tek uğraşmanıza gerek kalmadan sertifikalarınız dışa aktarılmaya hazır hale gelir. Şimdi tek ihtiyacınız olan onları alıcılara göndermek…

  • Sertifier – En İyi Seçenek

Profesyonel görünümlü sertifikalar tasarlayıp, bir tık ile binlerce alıcılaya sertifika göndermek istiyorsanız, Sertifier‘dan başkasını düşünmenize gerek yok. Baştan sona kusursuz bir sertifika gönderme sürecini ücretsiz olarak denemek için bu linke tıklamanız yeterli!

Bu yazıda listelemiş olduğum 5 seçenek, internette sertifika tasarlamak için kullanabileceğiniz en iyi 5 opsiyon. Özetlemek gerekirse, tek bir sertifika tasarımı yapmayı düşünüyorsanız Canva’yı seçebilir, bunu kendiniz yapmak istemiyorsanız Fiverr’a yönelebilirsiniz. Birden fazla kişi için sertifika oluşturacaksanız eğer, sizin için en iyi seçenek Sertifier olacaktır.

Ege Yalçınkaya

Hi there, this is Ege, I’m the GM of Sertifier Inc. where we are on a mission to make education accessible for all.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *