Sertifier Hakkında

Sertifier’ın Size Kattığı Değer

Katıldığımız hemen hemen her etkinlikten, küçük ve büyük birçok başarımızdan sonra genellikle bize kâğıt üzerine basılmış sertifikalar veriliyor. Ne kadar önemli olursa olsun bu sertifikaların çoğu ya duvar süsü olarak kalıyor ya da uzayda kayboluyor.

Sadece diplomaların yeterli olmadığı günümüzde aldığımız diğer belgeler de özgeçmişlerimiz için çok önemli bir değer taşıyor. Eğitim ve kariyerimiz süresince temin ettiğimiz tüm sertifikalar ise bizim için oyun değiştirici görevi üstlenebilir fakat sertifikaları düzenleyip özgeçmişlerimize eklemek ise eğer sertifikalar kâğıt ise neredeyse imkânsız hale geliyor. Çünkü kâğıt sertifikalar saklanamıyor, ihtiyaç olduğunda gösterilemiyor, gösterilse dahi doğrulanamıyor. Eğitim teknolojileri sayesinde artık bu sorunlar kolaylıkla çözülebiliyor.

Eğitim ve iş hayatınızda kazandığınız tüm sertifikaları Sertifier’ın sunduğu akıllı sertifika hizmeti sayesinde Sertifier hesabınızda toplayabilir ve güvenlice saklayabilirsiniz. Sertifier’ın güçlü blockchain teknolojisi ile verileriniz güvende kalıyor, QR kod, seri numara ve zaman damgası özellikleriyle kurumlar sertifikalarınızı sorgulayabiliyor dolayısıyla sertifikalarınız değer kazanıyor.

Sertifikaları veren kurumlar artık sertifikaların tasarımını ve dağıtımını beş dakika içerisinde tamamlayabiliyor ve daima depolayabiliyor. Böylece kurumsal kimliğin korunması, zaman ve para tasarrufu, eğitimlerin şeffaflığı ve takip edilebilirliği kolayca sağlanıyor.

Yarattığı bütün imkanlarla Sertifier kurumlar ve kişiler arasında güvenli ve sağlıklı bir belgeleme hizmeti sunuyor ve sertifikasyon yeni bir anlam kazanıyor. Akıllı sertifika çağına hoş geldiniz!

Ege Yalçınkaya

Hi there, this is Ege, I’m the GM of Sertifier Inc. where we are on a mission to make education accessible for all.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *