Sertifier Hakkında

Thinkific, Moodle ve Canvas Üzerinden Aldığınız Eğitimleri Sertifier ile Sertifikalayın!

Günümüzde online eğitimin de getirisiyle birlikte sertifikasyon süreçleri çok önemli bir hale geldi, Sertifier bütün bu süreci kolaylaştırmak ve kullanılan Online Eğitim üzerine yardımcı eğitim uygulamaları Thinkific, Moodle ve Canvas üzerinden aldığınız eğitimleri Sertifier üzerinden entegre ederek dijital sertifikalar ve dijital rozetler ile sertifikalayabilmenizi sağlamaktadır. Öğrenme yönetim sistemini veya e-öğrenme platformunu B2B API kütüphanesini entegre ederek kullanabilmek için birebir bir sertifika yönetim uygulamasıdır. Pandemi sürecinde hayatımıza giren online eğitim sistemi ile birlikte çalışma ve okul hayatlarına evden devam eden öğrenciler, yeni mezun ve hali hazırda çalışan insanlar, evde bilgisayarları üzerinden süreci takip edip kolayca ilgi alanları üzerinden dijital sertifikalar ve dijital rozetler elde etmenin pratikliğini keşfetti. Bu durum üzerine gerek şirketlerden gerekse insanlardan talep artmış böylece sertifikasyon süreçleri içeren sektör genişlemiştir. Bu süreçte siz de sertifikasyon süreçleriniz için Sertifier’ı seçebilir ayrıca aşağıdaki adımlar ile hali hazırda kullandığınız Online Eğitim üzerine yardımcı eğitim uygulamaları Thinkific, Moodle ve Canvas üzerinden aldığınız eğitimleri Sertifier üzerinden entegre ederek dijital sertifikalar ve dijital rozetler ile sertifikalayabilirsiniz.

Bunu yapmak için önce Sertifier’ın sitesine giriş yaptıktan sonra sayfanın aşağısında ve şekilde gösterilen özellikler kısmının altında bulunan entegrasyonlar yazısına tıklamanız yeterli.

Sonrasında ise aşağıdaki resimde gösterilen online eğitime yardımcı uygulamalardan hangisini kullanıyorsanız ona uygun kısımdan Sertifier ile entegre edin butonuna basarak istediğiniz sayfaya ulaşabilirsiniz. Kullanıcı bilgilerinizi girmeniz üzerine Sertifier entegrasyon sürecini başlatacaktır.

Ayrıca özel entegrasyonlar için ise Sertifier’ın API kütüphanesi ile kolayca entegre olup hiçbir şeyi değiştirmeden entegrasyon işleminizi çok kısa ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz.

1000’den fazla kurum ve akademinin sertifika ve rozet gönderimleri için tercih ettiği Sertifier siz bu işlemi yaptıktan sonra size en uygun entegrasyon sistemi ile sertifikasyon sürecini başlatıp entegre edecektir.

Peki Sertifier bu süreci kendi içinde nasıl işliyor? Öncelikle Sertifier için kullanıcının zamanı çok önemli. Kullanıcının akıllı sertifika ve rozet araçları sayesinde bir sertifika ve rozette aklına gelebilecek her şeyi sadece birkaç dakika uzağında tutabilmekte. Daha sonrasında kullanıcı sosyal platformlarda paylaşım imkanıyla online görünürlüğünü arttırabilir ve kendi  marka kimliğini güçlendirebilir hale geliyor.

Son olarak Sertifier kullanıcılarına takip amaçlı analiz araçlarını kullanma imkanı sunuyor böylece dağıtmış olunan sertifika ve rozetlerin uzaya karışmasına engel oluyor ve aynı zamanda oluşturulan bu belgelerin otomatik olarak takibini sağlayarak daha düzenli ve pratik bir hale getiriyor.

Sertifier ile kolay ve basit bir şekilde Moodle, Thinkific, Canvas gibi online eğitim platformlarınızdan dijital sertifika, dijital rozet entegrasyonunu işte bu kadar kolay bir yolla gerçekleştiriliyor. 1000’den fazla kurum ve akademinin sertifika ve rozet gönderimleri için tercih ettiği güvenilir ve aynı zamanda bütün sertifikasyon sürecini profosyonel şekilde işleyebilen Sertifier’ı kullanmak için internet sitesine giriş yapabilirsiniz.

Ege Yalçınkaya

Hi there, this is Ege, I’m the GM of Sertifier Inc. where we are on a mission to make education accessible for all.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *