Sertifier Hakkında

Sertifier A.Ş. TiEcon’da TiE50 Ödülü Sahibi Oldu

Sertifier A.Ş., prestijli TiE50 Ödül Programında 2021 birincisi seçildiğini duyurmaktan heyecan duyuyor. Onuncu yılını kutlayan TiE50 ödül yarışması, teknoloji girişimcileri için dünyanın en büyük konferansı olan TiEcon’un bir programı. Sertifier A.Ş. bu yarışmada e-öğrenme sektöründeki yenilikçi çözümleri ve hizmetleri ile öne çıktı.



Sertifier A.Ş. CEO’su Arda Helvacılar birincilikleri hakkında, “Ödül almak başarılı olmak anlamına gelmez. Görüşüme göre ödül almak, başarıya doğru doğru adımların atıldığının bir işareti. Sertifier A.Ş. olarak, veri analizinin dünyanın eğitim verileriyle nasıl sürdürülebilir bir eğitim geleceği oluşturabileceğini dünyaya göstermek istiyoruz. Bu doğrultuda TiECon50’de yer almanın mutluluğu bize doğru adımları attığımızı hatırlatıyor. Küresel bir vizyonla sorunlara çözüm bulmanın doğru perspektif olduğuna inanıyoruz. Bu bakış açısıyla bir kuruluşun aynı yaklaşıma sahip bir startup’a verdiği bu ödül bizim için son derece sevindirici oldu ” dedi.

TiE50 Program Başkanı Kumar Sripadam, “Farklı alanlardan ve çeşitli aşamalardaki pek çok şirket, yenilik ve yıkımı sergileyen prestijli TiE50 yarışmamıza başvuruda bulundular. TiE50 programı için birçok sponsorun yanı sıra, ödül ve takdir haricinde arzu edilen bir avantaj ve avantaj listesi sunan sponsorlarımız da vardı. TiE50, şirketlere kendilerini sunma fırsatı vermek için çığır açan bir realite şovu olan Meet the Draper’s ile ortak olmaya devam ediyor ”dedi.

TiE Silikon Vadisi Başkanı AGK Karunakaran, “TiE Silikon Vadisi, TIE50 kazananlarını duyurmaktan heyecan duyuyor. TIE50 ödülleri, girişimlere görünürlük sağlama ve onların TiE Ekosistemindeki sponsorlarımız, ortaklarımız ve yatırımcılarımızla bağlantı kurmasını mümkün kılma yolumuzdur “dedi.


Sertifier Inc. Hakkında

Sertifier A.Ş., beceri odaklı eğitim verilerini tek bir yerde toplamak için gerekli araçları oluşturmaya odaklanan bir büyük veri şirketidir. Bunu başarmak için şirket, yapay zeka destekli algoritmalar kullanarak geri bildirim ve analizler düzenliyor.

TiE50 hakkında

Şimdi onuncu yılını kutlayan TiE50 Ödülleri, dünyanın en iyi teknoloji ve teknoloji etkinleştirilmiş girişimleri için türünün tek örneği bir vitrin sunuyor. TiE Silikon Vadisi’nin önde gelen yıllık ödül programı, geniş bir dikey yelpazeyi temsil eden her boyuttaki binlerce erken ve orta aşama startup tarafından akın uğruyor. Başvurular, risk sermayedarları, melek yatırımcılar, başarılı girişimciler ve kurumsal yöneticilerden oluşan bir jüri heyeti tarafından titizlikle inceleniyor. Başlangıcından bu yana, TiE50 kazananlarının ve en iyi girişimlerin yüzde 84’ü toplam 1 milyar doların üzerinde finanse edildi. Bu şirketlerin çoğu, 100 milyon doların üzerinde 29 exit ile satın alınmaya veya halka arz edilmeye devam etti.

TiEcon hakkında

TiEcon, en iyi teknoloji şirketlerinin, önde gelen risk sermayesi şirketlerinin ve küresel hizmet sağlayıcıların katılımıyla girişimciler ve kurum içi girişimciler için dünyanın en büyük konferansıdır. Delegeler, en iyi şirketlerin CEO’larından ilk kez girişimcilere, şirket yöneticilerine ve yatırım profesyonellerine kadar çeşitlilik gösterir.

TiEcon, Worth Magazine tarafından Dünya Ekonomik Forumu, TED ve DEMO’nun yanı sıra fikir ve girişimcilik alanında dünya çapında en iyi 10 konferanstan biri olarak seçilmiştir. TiEcon 2021’in, girişimcilik ruhunu kutlamak için dünyanın dört bir yanından 10.000’den fazla insanı çekmiş bulunuyor. Daha fazla bilgi: TiEcon.org  

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *