Digital Credentials

En İyi Accredible Alternatifleri

En İyi Accredible Alternatifleri konusunda detayları bu yazımızda paylaşıyor olacağız. Accredible; sertifikaları baskı yoluyla dağıtma işlemlerinden, entegrasyon ve otomasyonla dijital sertifika veya rozet oluşturmaya ve göndermeye geçiş yapmak isteyen şirketler için oluşturulmuş bir rozet ve sertifika verme hizmetidir. Yüksek fiyatlı yıllık planları ve sertifika ve rozet göndermenin ötesinde sertifikalardan daha fazlasını almak isteyen k

Rozet ve sertifika yönetim platformlarını değerlendirirken dikkate alınması gereken faktörler arasında platformun kullanım kolaylığı, özelleştirme seçenekleri, doğrulama seçenekleri, entegrasyonlar, fiyatlandırma planları ve müşteri desteği yer alır. Kuruluşlar, bu faktörleri göz önünde bulundurarak ve birden fazla platformu değerlendirerek ihtiyaçlarını ve bütçelerini en iyi karşılayan platformu seçebilir.

Ne mutlu ki, Accredible’ın birden fazla alternatifi bulunmakta. Kurumlar, ihtiyaçlarına göre ekstra hizmetler ve farklı fiyatlandırma ve plan seçeneklerine sahip alternatif araçlar rahatlıkla bulabilir.

Accredible Ücretleri

Accredible, 1000 alıcıya kadar yılda 960 ABD Doları karşılığında Launch Planı sunar. Accredible ayrıca, özel fiyatlandırma için Connect ve Growth olmak üzere iki plan daha sunar.

Accredible Alternatifleri

Daha önce de belirttiğimiz gibi, Accredible popüler bir rozet ve sertifika yönetim platformu olmasına rağmen, dezavantajlarını kabul etmek mümkündür. Neyse ki, Accredible birçok dijital kimlik doğrulama çözümü sağlayıcısından biridir. Bu blogda sizin için en iyi Accredible alternatiflerini listeledik. Bunlar Sertifier, GiveMyCertificate, Certifier, CertifyMe ve Credly’yi içerir!

Accredible Alternatifleri: Sertifier

Sertifier, işletmelerin dijital sertifikaları ve rozetleri zahmetsizce oluşturmasını, yönetmesini ve dağıtmasını sağlayan lider bir rozet ve sertifika yönetim platformudur. Temel yetkilendirme özelliklerinin yanı sıra Sertifier, özelleştirilebilen bir beceri kitaplığı, kullanıcı dostu bir arayüz, uzman müşteri desteği ve uygulama yardımı da dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunar. Ayrıca Sertifier, çeşitli özelleştirme seçenekleri, rozet ve sertifika programları için danışmanlık hizmetleri, özel hesap yönetimi, premium markalama ve WhiteLabeling özellikleri sunar. Sertifier, popüler LMS’ler ve Zoom, Zapier, Pabbly, Canvas, Moodle ve Thinkific gibi diğer dijital araçlarla gelişmiş entegrasyonlara sahiptir.


Sertifier, kullanıcıların sertifika ve rozetlerini takip etmelerine yardımcı olmak için ayrıntılı analiz raporları sunar. Dijital sertifika ve rozet cüzdanı Verified, kullanıcıların benzersiz ID numaraları veya QR kodları içeren sertifika ve rozetlerin, saklamasını ve izlemesini sağlar.


Sertifier’in G2 tarafından lider rozet ve sertifika yönetim şirketi olarak kabul edildiğini, tutarlı kalitesini ve yüksek müşteri memnuniyetini gösterdiğini belirtmekte fayda var. Genel olarak Sertifier, benzersiz özellikler ve hizmetler sunan istisnai bir rozet ve sertifika yönetim çözümüdür ve bu da onu diğer seçeneklere göre üstün bir alternatif haline getirir.

Kimler tercih etmeli:

 Kullanımı kolay ve çeşitliliğin fazla olduğu bir tasarımcı ile gönderim akışını pratikleştirne bir uygulama kullanmak isteyen şirketler Sertifier’ı tercih edebilir. Ayrıca, sertifikalardan daha fazlasını edinmek için ayrıntılı raporlama özellikleri arıyorsanız Sertifier sizin için güçlü araçlar sunmaktadır.

Sertifier Ücretleri: Sertifier farklı ihtiyaçlar için farklı planlar sunar.

Essentials Plan: Ayda $75 

Startuplar için idealdir. Sertifika ve rozet gönderimi ve yönetimine ilişkin temel özellikler.

  • 1000 Alıcı
  • Her Alıcıya Sınırsız Sertifika ve Rozet Gönderimi
  • Entegrasyonlar
  • Email Desteği
  • Sertifika ve Rozet Analitik Raporları

Pro Plan: Ayda $167’den başlayan fiyatlar

Büyüyen işletmeler için. Gelişmiş esneklik ve içgörüler sunar.

  • Tüm Essentials Plan Özellikleri
  • 5000 Alıcıya Kadar
  • Premium Markalama
  • Email Markalama
  • Özel Email Alan Adı

Enterprise Plan: Özel Fiyatlandırma

Premium destek, özel çözümler.

  • Tüm Pro Plan Özellikleri
  • Özelleştirilmiş Alıcı Sayısı
  • Premium White-Labeling
  • İsteğe Bağlı Entegrasyonlar
  • Özel Hesap Yöneticisi
  • Single Sign-On

Accredible Alternatifleri: GiveMyCertificate

GiveMyCertificate, okulların, kuruluşların ve eğitim kurumlarının bir kursu, programı veya etkinliği tamamlamış kişilere dijital sertifika vermeleri için basit ve kullanışlı bir yol sunan bir dijital sertifika verme platformudur.


GiveMyCertificate kullanıcıları, sertifikaları için özel şablonlar oluşturabilir, bunları kazanma kriterlerini belirleyebilir ve kimlik bilgilerini sosyal medyada kolayca paylaşabilir. Platform ayrıca, sertifika sorunları hakkında derinlemesine raporlama da dahil olmak üzere, sertifikaları yönetmek ve izlemek için çeşitli araçlar sunar. Bununla birlikte, GiveMyCertificate, aracın eksiklikleri olabilecek gelişmiş entegrasyonlara, kimlik bilgisi programı danışmanlığına, işe alım hizmetine ve bir beceri kitaplığına ihtiyaç duyar.

GiveMyCertificate Ücretleri: Aylık 18 ABD dolarından başlayan fiyatlarla planlar sunar.

Accredible Alternatifleri: Certifier

Certifier, becerilerin, niteliklerin ve başarıların dijital sertifikasyonu ve doğrulanması için çözümler sunan bir üründür. Platform, kuruluşların üyeleri, öğrencileri veya çalışanları için dijital sertifika düzenlemesine, yönetmesine ve doğrulamasına olanak tanır. Certifier, temel özellikleri arasında kimlik bilgilerini tasarlayabilir, izleyebilir ve doğrulayabilir, bunları sosyal medyada paylaşabilir ve çeşitli öğrenim yönetim sistemleriyle entegre edebilir.

Certifier Ücretleri: Ayda 33 ABD dolarından başlar.

Accredible Alternatifleri: CertifyMe

CertifyMe, kuruluşların herhangi bir belgeyi dayanıklı, doğrulanabilir bir kimlik belgesine dönüştürmesine olanak tanıyan SaaS tabanlı bir dijital kimlik bilgisi yönetim platformudur.

CertifyMe, çeşitli özelliklerinin yanı sıra entegrasyonlar, sosyal medya paylaşımı, veri analitiği ve özelleştirilebilir kimlik bilgileri sunar. Bununla birlikte, CertifyMe’nin olası bir dezavantajı, bir şablon kitaplığına duyulan ihtiyaçtır.

CertifyMe Ücretleri: CertifyMe için fiyatlandırma, web sitelerinde herkese açık olarak listelenmez, ancak satış ekiplerinden bir fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

Accredible Alternatifleri: Credly

Credly, kuruluşların dijital rozetler ve sertifikalar tasarlamasına, yayınlamasına, yönetmesine ve paylaşmasına olanak tanıyan bir rozet ve sertifika yönetim platformudur. Credly, kuruluşların dijital rozetler ve sertifikalar oluşturmasına ve dağıtmasına yardımcı olacak çeşitli özellikler ve araçlar sunar. Credly aracılığıyla rozet ve sertifika alan kişiler, bunları Credly hesapları aracılığıyla veya sosyal medya profillerinde, e-posta imzalarında veya kişisel web sitelerinde paylaşabilir.

Ancak, Credly’yi kullanmanın bazı potansiyel dezavantajları vardır. Birincisi, ücretsiz bir platform değildir ve ücretsiz deneme veya ücretsiz plan yoktur. Credly’yi kullanmanın maliyeti, küçük işletmeler veya kar amacı gütmeyen kuruluşlar için bir endişe kaynağı olabilir ve fiyatlandırma bilgileri, web sitelerinde herkese açık değildir. İkincisi, Credly, platformu kullanıcılar için biraz karmaşık hale getirebilecek birçok özelleştirme seçeneği sunar. Kullanıcıların platform ve tüm özellikleri hakkında bilgi edinmek için biraz zaman harcaması gerekebilir.

Credly Ücretleri: Credly ücretsiz bir platform değildir. Credly, ücretsiz deneme veya ücretsiz plan sağlamaz ve özellikle küçük işletmeler veya kar amacı gütmeyen kuruluşlar olmak üzere bazı kuruluşlar için maliyet endişe kaynağı olabilir. Credly için fiyatlandırma, web sitelerinde halka açık bir şekilde listelenmez.

En İyi Accredible Alternatifi Nedir?

Sertifier, Accredible’ın en iyi alternatifi olarak kabul edilmektedir. Sertifier, işletmelerin dijital sertifikaları ve rozetleri kolayca oluşturmasını, yönetmesini ve dağıtmasını sağlayan, yüksek puan alan bir dijital rozet ve sertifika yönetim platformu sağlar.

Sertifier, temel yetkilendirme özelliklerinin yanı sıra, özelleştirilebilir bir beceri kitaplığı, kullanıcı dostu bir arayüz, uzman müşteri desteği, uygulama ve işe alım yardımı ve ayrıntılı analiz raporları dahil olmak üzere kapsamlı bir hizmet paketi sunar. Sertifier, farklı ihtiyaçları karşılamak için Essentials Plan, Pro Plan ve Enterprise Plan olmak üzere farklı planlar sunar. Ek olarak Sertifier, çeşitli LMS’ler ve dijital araçlarla gelişmiş entegrasyonlara sahiptir.

Sertifier’in tutarlı kalitesi ve yüksek müşteri memnuniyeti, G2 tarafından en iyi dijital sertifikalandırma şirketi olarak kabul edildi. Genel olarak Sertifier, her büyüklükteki işletmenin ihtiyaçlarını karşılayan benzersiz özellikler ve hizmetler sunan Accredible’a üstün bir alternatiftir.


Accredible Alternatifleri Hakkında Soru & Cevaplar

Accredible nedir?

Accredible, kuruluşların dijital rozetler ve sertifikalar tasarlamasını, oluşturmasını, yönetmesini ve paylaşmasını sağlayan bir dijital rozet ve sertifika yönetim platformudur.

Bireyler dijital rozetlerini Accredible aracılığıyla nasıl yönetebilir ve paylaşabilir?

Accredible aracılığıyla rozet ve sertifikalar kazanan kişiler, dijital rozetlerini Accredible hesapları aracılığıyla veya sosyal medya profillerinde, e-posta imzalarında veya kişisel web sitelerinde görüntüleyerek yönetebilir ve paylaşabilir.

Accredible’ın potansiyel sakıncaları nelerdir?

Accredible’ın bazı potansiyel dezavantajları, rozet ve sertifika yönetimi için nispeten pahalı bir seçenek olduğu için fiyatlandırma modelini içerir. Accredible aynı zamanda bir öğrenme eğrisi gerektirir.

Accredible’ın bazı alternatifleri nelerdir?

Acredible’ın bazı alternatifleri arasında Sertifier, Credly, Certifier, Certify Me ve GiveMyCertificate yer alır.

Sertifier’in özellikleri nelerdir ve ne İçin kullanılır?

Sertifier, işletmelerin dijital rozetler ve sertifikalar oluşturmasına, dağıtmasına ve yönetmesine olanak tanıyan bir dijital rozet ve sertifika yönetim platformudur. Bir beceri kitaplığı, kullanımı kolay arabirim, özel müşteri desteği, işe alım, uygulama hizmetleri ve maliyet etkinliği dahil olmak üzere çeşitli yetenekler sunar. Ayrıca Sertifier, Zoom, Zapier, Canvas, Moodle, Thinkific ve diğer LMS’ler gibi birçok araçla gelişmiş entegrasyonlar sağlar.

Sertifier sertifika ve rozetleri nasıl doğrular ve takip eder?

Sertifier, kullanıcılara tüm sertifika ve rozetlerini izlemek için kapsamlı analiz raporları sunar. Sertifier tarafından desteklenen canlı sertifika ve rozet cüzdanı Verified aracılığıyla, Sertifier tarafından verilen dijital sertifika ve rozetler benzersiz kimlik bilgileri veya QR kodları kullanılarak izlenebilir, doğrulanabilir ve saklanabilir.

Sertifier’ı Accredible’ın en İyi alternatiflerinden biri yapan nedir?

Sertifier, benzersiz özellikleri ve yüksek müşteri memnuniyeti nedeniyle en iyi Accredible alternatiflerden biri olarak kabul edilmektedir. Kullanıcılara bir beceri kitaplığı, sezgisel bir arabirim, özel müşteri desteği, işe alım, uygulama hizmetleri, maliyet etkinliği ve Canvas, Moodle, Thinkific ve diğer LMS’lerle gelişmiş entegrasyonlar sağlar. Sertifier ayrıca G2 tarafından arka arkaya üç sezon (2022 Güz, 2022 Yaz, 2023 Kış) lider dijital kimlik şirketi olarak derecelendirildi.

Sertifier zamandan ve paradan tasarruf etmenize nasıl yardımcı olabilir?

Sertifika ve rozet oluşturma ve dağıtma sürecini otomatikleştirerek, Sertifier zamandan ve paradan önemli ölçüde tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Artık sertifikaları veya rozetleri manuel olarak oluşturmanıza veya bunları yazdırmak ve postalamak için para harcamanıza gerek yok. Sertifier ayrıca her bütçeye uygun esnek fiyatlandırma planları sunar.

Ege Yalçınkaya

Hi there, this is Ege, I’m the GM of Sertifier Inc. where we are on a mission to make education accessible for all.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *