Sertifier Hakkında

Accredible Nasıl Kullanılır?

Accredible Nasıl Kullanılır? Accredible sertifika ve rozetler gibi eğitim belgelerinin dizayn edilmesi, gönderilmesi ve yönetilmesini sağlayan bir programdır. Web uygulaması üzerinden kullanılabileceği gibi, Wordpress veya diğer Canvas gibi Öğrenme Yönetim Platformlarıyla entegre çalışabilmektedir.

Ayrıca İş Pazarı İçgörüleri ve Pazarlama raporları gibi sertifikanın üzerindeki bilgilerle kullanıcılarına oluşturmuş oldukları eğitim belgelerinin yarattığı etkiyi gösteren bilgileri sunmaktadır.

Nasıl Çalışır?

Web uygulamasının içinde aşağıda gördüğünüz gibi sertifika ve rozetleri tasarlayabilirsiniz. Her ne kadar iyi bir dizayn aracı oluşturulmuş olsa da taslak tasarımlardaki eksiklikler ilk başta önemli gözükmese bile sorun oluşturuyor. Sertifikaların güzel gözükmesi işlevlerini yerine getirebilmeleri açısında önemlidir.

Tasarımınızı tamamladıktan sonra bir alıcı grubu oluşturmanız gerekiyor ve gönderimi tamamlayabilmek için bu alıcı grubuyla oluşturulan tasarımlardan birisi eşleniyor. Grubu oluştururken sertifikanın temsil ettiği eğitim aktivitesiyle kazanılmış beceriler gibi bilgiler de eklenebiliyor. Bu sayede daha sonra Accredible’ın ilgili raporları oluşturabilmesi için gerekenler sağlanmış oluyor. Oluşturulan gruplar aşağıdaki gibi gözüküyor ve gruplara Excel dosyası aracılığıyla alıcılar eklenebiliyor.

Gönderim sağlandıktan sonra belgelerin takibi sağlanabiliyor. Bu aşağıda gördüğünüz kısımda haftalık, aylık düzenlerde kaç kişiye gönderim yapıldığı ve bu belgelerin sosyal medyadaki aktiviteleri görülebiliyor.

Uygulamanın navigasyon menüsünde analizler kısmı da mevcut. Buradan yukarıdaki resimde görülenlerin biraz daha fazlasına erişilebiliyor fakat çok geniş bir analiz sunulduğunu söylemek mümkün değil.

Peki bir alternatif var mı? Sertifier.

Sertifier Accredible’ın en güçlü alternatiflerinden birisi. Accredible’ın sunduğu her şeyi ve daha fazlasını müşterilerine sunabiliyor.

Accredible’ın tasarlayıcısından ve kısıtlamalarından bahsetmiştik. Sertifier bu anlamda üstün sürükle bırak tasarlayıcısı ve pek çok farklı ve şık hazır tasarımıyla alternatifinin kullanım kolaylığı ve estetik üstünlükle önüne geçiyor.

Grup ve belgeleme sistemi bu tarz bir işleme alışık kullanıcılara kolay gelebilir fakat site içerisinde bu yönlendirme maalesef yapılmıyor. Sertifier bu noktada yine kullanım kolaylığı yaratacak şekilde gönderimde A’dan Z’ye tüm kısımlarda site içi yönlendirme sağlamakta.

Belki de en önemli avantajı Sertifier’ın sunduğu gelişmiş raporlama sistemi. Sertifier, 20.000’den fazla yetkinlikten oluşan havuzu ve gelişmiş algoritmaları sayesinde yeteneklerin birbirleriyle bağlantısından yola çıkarak hem firma içi hem sektörel olarak beceri analizi sunuyor ve planlamaların yapılabilmesine katkıda bulunuyor. Pazarlama raporları da platform bazlı olarak çok daha iyi kırılımların görülebilmesine olanak sağlıyor.

Son olarak fiyatlandırma çok önemli bir kalem olarak devreye giriyor. Accredible ücretsiz paketinde çok kısıtlı bir hizmet sunmakta ve en düşük paketleri bile pek çok küçük ve orta ölçekli şirket için pahalı olabilecek düzeyde. Sertifier, ücretsiz 14 günlük deneme imakanı sunmakla beraber herkese uygun, daha kullanışlı, daha karşılanabilir ve aynı fiyat aralıklarında çok daha fazla özellik sunan bir fiyatlandırma yapısına sahip.

Ege Yalçınkaya

Hi there, this is Ege, I’m the GM of Sertifier Inc. where we are on a mission to make education accessible for all.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *