Sertifier Hakkında

2020’de Sertifikalar İçin En İyi Web Uygulamaları

2020’de Sertifikalar için En İyi Web Uygulamaları

Dünya’nın dijitale dönüşümüyle birlikte, eğitim belgeleri de çevrimiçi ortama geçiyor. Yüksek öğrenimden şirketlere, tüm kurumlar artık basılı değil dijital sertifikalar veriyor. Ancak, ıslak mürekkepli imza baskısı sertifikaları kadar geçerli (veya daha da geçerli) sertifikalar oluşturmak için, bu kurumlar bu sertifikaların hiçbir şekilde kopyalanamayacağından veya değiştirilemeyeceğini garantilemek zorunda. SaaS yazılımlarının kuruma en çok yardım ettiği kısım burası. Eğitim verişi aracıları olarak SaaS yazılımları, kurumların sertifika vermesine ve onları güvenli ve doğrulanabilir olmasına yardımcı olmaktalar. Aşağıda, 2020’de sertifikalar için en iyi SaaS yazılımlarından bazılarını size listeliyoruz:

1. Accredible

Accredible, eğitim sertifikaları ve rozetleri kolayca oluşturmak ve sunmak için kullanılan bir uygulamadır. Bir web uygulaması olarak kullanılabilir veya API’leri ile WordPress gibi diğer araçlarla veya Canvas gibi LMS’lerle entegre kullanmak mümkündür. Ayrıca, müşterilerine sertifikaların etkisi ve güvenilir beceriye dayalı araştırma ve pazarlama özellikleri hakkında bilgi vermek için İş Piyasası Analizleri gibi sertifikayla ilgili bilgiler hakkında içgörüler sağlar.

Alıcıların sertifikaları doğrulaması için uygulama/web sitesi: Evet

Zengin entegrasyon seçenekleri: Evet

Fiyat: 960 $/yıl’dan başlayan fiyatlarla

2. SimpleCert

SimpleCert, baskı sertifikalarından dijital sertifikalara geçiş yapmak isteyen işletmeler için tasarlanmış dijital sertifikaları göndermeye yarayan basit bir araçtır. Bu sertifika yönetimi uygulaması, e-postalar ve sertifikaları düzenleyerek gönderim yapmak üzere tasarlanmıştır.

Alıcıların sertifikaları doğrulaması için uygulama/web sitesi: Hayır

Zengin entegrasyon seçenekleri: Hayır

Fiyat: Kullandıkça öde

3. Smart Certificate

CVTrust veya Smart Certificate, öncelikle dijital diploma sunan üniversitelere ve okullara odaklanıyor. CVTurst, doğrulama araçları sunarak doğrulanmış özgeçmişler oluşturmayı amaçlamaktadır. Smart Certificate, güvenilir yüksek öğrenim belgelerinin merkezi olmaya çalışıyor. Belgeler, ayrıca  QR kodlarıyla doğrulanabiliyor.

Alıcıların sertifikaları doğrulaması için uygulama/web sitesi: Hayır

Zengin entegrasyon seçenekleri: Hayır

Fiyat: 575 $/yıl’dan başlayan fiyatlarla

4. Sertifier

Sertifier, akıllı sertifikaların verilmesini kolaylaştıran, eğitimden veri toplamayı yarayan kullanıcı dostu bir araçtır. Sertifier ile profesyonel görünümlü sertifikaları alıcılarınıza özel tasarlayabilir, dağıtabilir ve onları sonsuza kadar saklayabilirsiniz. Sertifier, kurumunuzun özel LMSi ve Canvas, Moodle ve Thinkific gibi yaygın LMS’lere kolayca entegrasyon sağlar.

Sertifier, sertifika paylaşımlarından ve pazarlama analizlerinden kurumun sektör uyumuna kadar geniş bir dizi analiz raporu sunar. Pazarlama raporları, kullanıcılara sertifika paylaşımları ile ilgili ayrıntıları sunarak bu paylaşımların nasıl maddi olarak geri geldiğini görmelerini sağlar. Öte yandan, uygulama, sertifikaları güçlendiren ve işletmenizin bir beceri haritasını oluşturabilen 10.000’den fazla birbirine bağlı beceri kitaplığına sahiptir.

Alıcıların sertifikaları doğrulaması için uygulama/web sitesi: Evet

Zengin entegrasyon seçenekleri: Evet

Fiyat: 960 ₺/yıl’dan başlayan fiyatlarla

Barış Bingöl

Barış Bingöl is the Chief Marketing Officer at Sertifier Inc. and works each day to build bridges between their products & services and the individuals & institutions that benefit from them.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *