Sertifikalar ve Rozetler

En İyi Credly Alternatifleri

Credly, kuruluşların dijital rozetler oluşturmasına, yayınlamasına, yönetmesine ve paylaşmasına olanak tanıyan bir dijital rozet yönetim platformudur. Credly, kuruluşların dijital rozetler tasarlamasına, oluşturmasına ve yayınlamasına yardımcı olacak bir dizi özellik ve araç sağlar.

Credly aracılığıyla rozet kazanan kişiler, dijital rozetlerini Credly hesapları aracılığıyla veya sosyal medya profillerinde, e-posta imzalarında veya kişisel web sitelerinde görüntüleyerek yönetebilir ve paylaşabilir.

Credly, popüler bir dijital kimlik doğrulama platformu olsa da, birkaç dezavantaj mevcuttur. İşte birkaç olası dezavantaj:

Maliyet: Credly ücretsiz bir platform değildir. Credly, ücretsiz deneme veya ücretsiz plan sağlamaz ve özellikle küçük işletmeler veya kar amacı gütmeyen kuruluşlar olmak üzere bazı kuruluşlar için maliyet endişe kaynağı olabilir. Credly için fiyatlandırma, web sitelerinde halka açık bir şekilde listelenmez.

Karmaşıklık: Credly birçok özelleştirme seçeneği sunsa da bu, platformun kullanımını biraz karmaşık hale getirebilir. Kullanıcıların platformu ve tüm özelliklerini öğrenmek için biraz zaman harcaması gerekebilir.

Credly’nin Rakipleri

Daha önce de belirttiğimiz gibi Credly popüler bir platform olmasına rağmen bazı olumsuzlukları olduğunu kabul etmek mümkün. Neyse ki Credly, birçok dijital kimlik doğrulama çözümü sağlayıcısından biridir. Bu blogda sizler için en iyi Credly alternatiflerini listeledik. Bunlar Sertifier, Certifier, Acredible, Certify Me ve GiveMyCertificate olarak sıralanbilir!

Credly Ücretleri

Credly için fiyatlandırma, web sitelerinde herkese açık olarak listelenmez, ancak satış ekiplerinden bir fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

Credly Alternatifleri: Sertifier 

Sertifier, işletmelerin dijital sertifikaları ve rozetleri kolayca tasarlamasını, yönetmesini ve dağıtmasını sağlayan, bir dijital rozet ve sertifika yönetim platformudur. Sertifier, temel yetkilendirme özelliklerinin yanı sıra, özelleştirilebilir bir beceri kitaplığı, uzman müşteri desteği ve uygulama kurulumu dahil olmak üzere kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunar. Ayrıca Sertifier, çeşitli özelleştirme seçenekleri, sertifika/rozet programları için danışmanlık hizmetleri, özel hesap yönetimi, premium markalama ve White Labelling gibi hizmetler de sunar. Ayrıca Sertifier, Canvas, Moodle, Thinkific gibi çeşitli LMS’ler ile gelişmiş entegrasyonlara sahiptir.

Kullanıcıların sertifika ve rozetlerini takip etmelerine yardımcı olmak için Sertifier ayrıntılı analiz raporları sunar. Dijital kimlik bilgisi cüzdanı Verified, kullanıcıların dijital sertifika ve rozetlerini ID veya QR kodları ile birlikte izlemesine, doğrulamasına ve saklamasına olanak tanır.

Sertifier’in G2 tarafından en iyi dijital kimlik doğrulama şirketi olarak seçilmesi, tutarlı kalitesinin ve yüksek müşteri memnuniyetinin altını çiziyor. Sertifier, onu diğer sertifika ve rozet yönetim seçeneklerine birinci sınıf bir alternatif haline getiren benzersiz özellikler ve hizmetler sunar.

Kimler tercih etmeli:

 Kullanımı kolay ve çeşitliliğin fazla olduğu bir tasarımcı ile gönderim akışını pratikleştirne bir uygulama kullanmak isteyen şirketler Sertifier’ı tercih edebilir. Ayrıca, sertifikalardan daha fazlasını edinmek için ayrıntılı raporlama özellikleri arıyorsanız Sertifier sizin için güçlü araçlar sunmaktadır.

Sertifier Ücretleri: Sertifier farklı ihtiyaçlar için farklı planlar sunar.

Essentials Plan: Ayda $75

Startuplar için idealdir. Sertifika ve rozet gönderimi ve yönetimine ilişkin temel özellikler.

  • 1000 Alıcı
  • Her Alıcıya Sınırsız Sertifika ve Rozet Gönderimi
  • Entegrasyonlar
  • Email Desteği
  • Sertifika ve Rozet Analitik Raporları

Pro Plan: Ayda $167’den başlayan fiyatlar

Startuplar için idealdir. Sertifika ve rozet gönderimi ve yönetimine ilişkin temel özellikler.

  • Tüm Essentials Plan Özellikleri
  • 5000 Alıcıya Kadar
  • Premium Markalama
  • Email Markalama
  • Özel Email Alan Adı

Enterprise Plan: Özel Fiyatlandırma

Premium destek, özel çözümler.

  • Tüm Pro Plan Özellikleri
  • Özelleştirilmiş Alıcı Sayısı
  • Premium White-Labeling
  • İsteğe Bağlı Entegrasyonlar
  • Özel Hesap Yöneticisi
  • Single Sign-On

Credly Alternatifleri: Certifier 

Certifier, becerilerin, niteliklerin ve başarıların dijital sertifikasyonu ve doğrulanması için çözümler sunan bir dijital kimlik doğrulama yazılımıdır. Platform, kuruluşların üyeleri, öğrencileri veya çalışanları için dijital kimlik bilgilerini düzenlemesine, yönetmesine ve doğrulamasına olanak tanır. Certifier, temel özellikleri arasında kimlik bilgilerini tasarlayabilir, izleyebilir ve doğrulayabilir, bunları sosyal medyada paylaşabilir ve çeşitli öğrenim yönetim sistemleriyle entegre edebilir.

Certifier Ücretleri: Ayda 33 ABD dolarından başlar

Credly Alternatifleri: Accredible

Accredible, dijital rozetler ve sertifikalar tasarlama ve yönetme çözümleri sunan bir dijital kimlik doğrulama platformudur. Credly alternatiflerinden biri olarak kabul edilir. Platform, kuruluşlara kimlik bilgilerinin gerçekliğini doğrulama ve bunları sosyal medyada paylaşma yolu sunarak alıcılara kolay dağıtım sağlar. Accredible sertifika ve rozetlerin kullanımını ve dağıtımını izlemek ve raporlamak için özellikler sağlar.

Accredible’ın temel özellikleri arasında sertifika ve rozetlerin tasarlanması, izlenmesi ve doğrulanması, markalama, white-labeling ve çeşitli öğrenme yönetim sistemleriyle gelişmiş entegrasyonlar yer alır.

Accredible Ücretleri: Yılda 960 ABD Dolarından başlayan ve yılda 5000 ABD Dolarına kadar çıkan.

*Acredible ayrıca ücretsiz bir deneme planı ve özelleştirilmiş planlar sunar.

Credly Alternatifleri: CertifyMe

CertifyMe, kuruluşların herhangi bir belgeyi doğrulanabilir sertifikalara dönüştürmesine olanak tanıyan SaaS tabanlı bir dijital sertifika yönetim platformudur.

CertifyMe, çeşitli özelliklerinin yanı sıra entegrasyonlar, sosyal medya paylaşımı, veri analitiği ve özelleştirilebilir sertifikalar sunar. Bununla birlikte, CertifyMe’nin olası bir dezavantajı, bir şablon kitaplığına duyulan ihtiyaçtır.

CertifyMe Ücretleri: CertifyMe için fiyatlandırma, web sitelerinde herkese açık olarak listelenmez, ancak satış ekiplerinden bir fiyat teklifi isteyebilirsiniz.

Credly Alternatifleri: GiveMyCertificate

GiveMyCertificate, okulların, kuruluşların ve eğitim kurumlarının bir kursu, programı veya etkinliği tamamlamış kişilere dijital sertifika vermeleri için basit ve kullanışlı bir yol sunan bir dijital sertifika yönetim platformudur.

GiveMyCertificate kullanıcıları, sertifikaları için özel şablonlar oluşturabilir, bunları kazanma kriterlerini belirleyebilir ve kimlik bilgilerini sosyal medyada paylaşabilir. Platform ayrıca, sertifika sorunları hakkında derinlemesine raporlama da dahil olmak üzere, sertifikaları yönetmek ve izlemek için çeşitli araçlar sunar. Bununla birlikte, GiveMyCertificate, aracın eksiklikleri olabilecek gelişmiş entegrasyonlara, kimlik bilgisi programı danışmanlığına, işe alım hizmetine ve bir beceri kitaplığına ihtiyaç duyar.

GiveMyCertificate Ücretleri: Aylık 18 ABD dolarından başlayan fiyatlar. 

En İyi Credly Alternatifi Nedir?

Sertifier genellikle en iyi Credly alternatifi olarak kabul edilir. Sertifier, işletmelerin dijital sertifikaları ve rozetleri kolayca tasarlamasını, yönetmesini ve dağıtmasını sağlayan, yüksek puan alan bir dijital sertifika ve rozet yönetim platformu sunar.

Temel yetkilendirme özelliklerine ek olarak Sertifier, özelleştirilebilir bir beceri kitaplığı, sezgisel kullanıcı arabirimi, uzman müşteri desteği, kurulum yardımı ve ayrıntılı analitik raporları dahil olmak üzere kapsamlı bir hizmet yelpazesi sunar. Essentials Plan, Pro Plan ve Enterprise Plan dahil olmak üzere farklı ihtiyaçlar için farklı planlar sunar. 

Ayrıca Sertifier, çeşitli LMS’ler ve dijital araçlarla gelişmiş entegrasyonlara sahiptir. Sertifier, G2 tarafından en iyi dijital kimlik doğrulama şirketi seçildi ve tutarlı kalitesi ve yüksek müşteri memnuniyetini vurguladı.

Credly nedir?

Credly, kuruluşların dijital rozetler ve sertifikalar oluşturmasına, yayınlamasına, yönetmesine ve paylaşmasına olanak tanıyan bir dijital sertifika ve rozet yönetim platformudur.

Bireyler dijital rozetlerini Credly aracılığıyla nasıl yönetebilir ve paylaşabilir?

Credly aracılığıyla rozet ve sertifika kazanan kişiler, dijital rozetlerini Credly hesapları aracılığıyla veya sosyal medya profillerinde, e-posta imzalarında veya kişisel web sitelerinde görüntüleyerek yönetebilir ve paylaşabilir.

Credly’nin dezavantajları nelerdir?

Credly’nin bazı potansiyel dezavantajları, ücretsiz bir plan veya deneme sunmadığı için maliyeti ve platformun kullanımını biraz karmaşık hale getirebilecek birçok özelleştirme seçeneği sunduğu için karmaşıklığıdır.

Credly’ye bazı alternatifler nelerdir?

Credly’nin bazı alternatifleri arasında Sertifier, Certifier, Acredible, Certify Me ve GiveMyCertificate bulunur

Sertifier’in özellikleri nelerdir ve ne için kullanılır?

Sertifier, işletmelerin dijital rozetler ve sertifikalar oluşturmasına, dağıtmasına ve yönetmesine olanak tanıyan bir dijital sertifika ve rozet yönetim platformudur. Bir beceri kitaplığı, kullanımı kolay arabirim, özel müşteri desteği,, uygulama kurulum hizmetleri ve maliyet etkinliği dahil olmak üzere çeşitli yetenekler sunar. Ayrıca Sertifier, Zoom, Zapier, Canvas, Moodle, Thinkific ve diğer LMS’ler gibi birçok araçla gelişmiş entegrasyonlar sağlar.

Sertifier kimlik bilgilerini nasıl doğrular ve takip eder?

Sertifier, kullanıcılara tüm kimlik bilgilerini izlemek için kapsamlı analiz raporları sunar. Sertifier tarafından desteklenen canlı sertifika/rozet cüzdanı Verified aracılığıyla, Sertifier tarafından verilen dijital kimlik bilgileri benzersiz ID’leri veya QR kodları kullanılarak izlenebilir, doğrulanabilir ve saklanabilir.

Sertifier’ı Credly’nin en iyi alternatiflerinden biri yapan nedir?

Sertifier, benzersiz özellikleri ve yüksek müşteri memnuniyeti nedeniyle Credly’nin en iyi alternatiflerinden biri olarak kabul edilir. Kullanıcılara bir beceri kitaplığı, sezgisel bir arabirim, özel müşteri desteği, işe alım, uygulama hizmetleri, maliyet etkinliği ve Canvas, Moodle, Thinkific ve diğer LMS’lerle gelişmiş entegrasyonlar sağlar. Sertifier ayrıca G2 tarafından arka arkaya üç sezon (2022 Güz, 2022 Yaz, 2023 Kış) lider dijital kimlik şirketi olarak derecelendirildi.

Sertifier’in kullanımı kolay mı?

Evet, Sertifier son derece kullanıcı dostu olacak şekilde tasarlanmıştır. Yalnızca birkaç tıklama ile sertifikaları kolayca oluşturabilir, yönetebilir ve dağıtabilirsiniz. Sertifier’ı kullanmak için herhangi bir teknik beceri gerekmez.

Sertifier zamandan ve paradan tasarruf etmenize nasıl yardımcı olabilir?

Sertifika oluşturma ve dağıtma sürecini otomatikleştirerek, Sertifier zamandan ve paradan önemli ölçüde tasarruf etmenize yardımcı olabilir. Artık sertifikaları veya rozetleri manuel olarak oluşturmanıza veya bunları yazdırmak ve postalamak için para harcamanıza gerek yok. Sertifier ayrıca her bütçeye uygun esnek fiyatlandırma planları sunar.

Begüm Avcı

Hi there! I'm Begum, the Marketing Manager at Sertifier! In addition to trying to reach more people with Sertifier's creative solutions daily.

Related Articles