Sertifier Hakkında

Sertifier ile Dijital Sertifikalarınızı Geliştirin, Yayınlayın ve Dağıtın

Yıllar geçtikçe, teknoloji dünyada ve günlük yaşantılarımızda devrim niteliğinde değişiklikler yaratmaya devam ediyor. Alışılmadık harikalıkta araçlar ve kaynaklar yaratarak ihtiyaçlarımızı, faydalı bilgileri parmaklarımızın ucuna getirdi.

Modern teknoloji, giyilebilir teknoloji ürünleri, mobil teknoloji ürünleri, dijital sertifikalar gibi çok işlevli cihazların yolunu açtı. Bilgisayarlar her zamankinden daha hızlı, daha taşınabilir ve daha güçlü hale geliyor. Tüm bu devrimlerle birlikte teknoloji de hayatımızı daha kolay, daha hızlı, daha iyi ve daha eğlenceli hale getirdi. 

Kurumlar tarafında da üretim ve hizmet süreçlerine teknolojik gelişimleri dahil eden kurumların tercih edilme oranlarının yükseldiği görülmüştür. Özellikle bir eğitim kurumuysanız, teknoloji size açık ara en öne çıkan kurumlardan biri haline gelme potansiyelini verir. Sertifier olarak sağladığımız bu çağın yenilikçi, teknolojik sertifika çözümü hizmetimizin eğitim kurumunuza sağlayabileceği faydalara göz atalım:

Eğitim Kurumlarına Dijital Sertifikaların Sağladığı Faydalar

Dijital sertifikaların yaratacağı dönüşümden birçok kurum faydalanabileceği gibi eğitim kurumları daha çok faydalanacaktır. Ortak anahtar sertifikası olarak da bilinen dijital sertifika, bir ortak anahtarın sahipliğini ona sahip olan varlıkla kriptografik olarak bağlamak için kullanılır. Dijital sertifikalar, şifreleme ve kimlik doğrulama için kullanılacak ortak anahtarları paylaşmak içindir. Dijital sertifikalar, sertifikalandırılan ortak anahtarı, açık anahtarın sahibi olan kuruluş hakkında tanımlayıcı bilgileri, dijital sertifikayla ilgili meta verileri ve sertifikayı verenin oluşturduğu ortak anahtarın dijital imzasını içerir. 

Dijital sertifikalar öğrencileriniz açısından sağladığı depolama kolaylığı ile, depolama sorununu ortadan kaldırarak uzaya karışmasını önler.  Artı olarak sertifika yazılımının sahip olduğu blockchain altyapısı ile son zamanlarda oldukça sık rastlanan sertifika dolandırıcılığının önüne geçer. Bu sayede öğrencileriniz sahip olduğu dijital sertifikayla nereye müracaat ederse etsin sertifikasının her yerde geçerliliği vardır. 

Kurumunuz açısından da daha önce baskıya ayırdığınız bütün maliyetleri sıfıra indirebilirsiniz. Tek bir ekrandan sertifikalarınızı tasarlayabilir, öğrencilerinizin adreslerine tek bir hamleyle tanımlayabilirsiniz. Ayrıca sertifika dolandırıcıların kurumunuzun adından giriştikleri sahte sertifika hamleleri tamamen geçersiz kalır. 

Özetle dijital sertifikaların eğitim kurumunuza sağlayabileceği birçok faydayı ele aldık. Sertifier olarak sunduğumuz dijital sertifika ve rozet sistemi sizi geleneksel sertifika sisteminin getirdiği birçok maliyet ve zorluklardan kurtarır. Siz de eğitimlerinizi dijital sertifika ve rozet sistemleriyle birleştirmek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz!

Begüm Avcı

Hi there! I'm Begum, the Marketing Manager at Sertifier! In addition to trying to reach more people with Sertifier's creative solutions daily.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *