Sertifikalar ve Rozetler

Sertifikaların Önemi

Yeni personel istihdam etmek isteyen bir işletme sahibi olduğunuzu düşünün. Ekranınızda bir yığın başvuru duruyor ve hepsi aynı görünüyor. Hangi adaylarla görüşmek istediğinize nasıl karar vereceksiniz? Onların bilgi ve yeterliliklerini nasıl değerlendiriyorsunuz? İşte sertifikalar tam olarak burada devreye giriyor!

İnsanlar sadece yeni bir beceri öğrenmek istemiyor, aynı zamanda bu becerileri de kullanmak istiyorlar. Sertifikalar gibi dijital kimlik bilgileri burada devreye girer. Öğrencilere sertifika vermenin bir kursa katılımını arttırdığı kanıtlanmıştır. İşletmeler, değerli endüstri bilgilerine sahip yüksek nitelikli çalışanlar için ağlıyor. Yüksek kaliteli çalışanları bulmak, işe almak ve elde tutmak anıtsal bir görevdir. Ancak, endüstri tarafından tanınan sertifikalar, işverenlerin potansiyel çalışanların bilgi ve becerilerini doğrulamasına yardımcı olur ve iş başvurusunda bulunanların becerilerini değerlendirmede değerli zaman kazandırır. Bu yüzden insanlar kurs sonunda sertifika sağlayan e-öğrenme işletmelerine daha çok ilgi duyuyorlar.

Dijital sertifikaların genellikle gözden kaçan ancak çok daha önemli bir yararı, işletmeniz için organik tanıtım oluşturmalarıdır. Müşterileriniz sertifikalarını LinkedIn sayfalarında paylaştıklarında veya profillerine eklediklerinde, kurumunuzu da ücretsiz olarak tanıtmış olur! Hedef kitleniz bu sertifikaları mevcut müşterilerinizden sık sık gördüğünde, bu onların gözünde işletmenizi çok daha güvenilir kılar. Sertifika vermemek için tek bir neden bile yok ve bu Sertifier’ın olaya dahil olduğu kısım. Sertifier, kurumunuz için akıllı sertifikalar oluşturmanıza, göndermenize ve depolamanıza olanak tanır ve paha biçilmez eğitim verileri sağlar. Daha da iyisi, Sertifier’ı sitenize entegre edebilir ve çok daha bütünlüklü bir e-öğrenme deneyimi yaratabilirsiniz.

Şimdilik hepsi bu kadar! Unutmayın, sertifikaların kurslarınıza artıları sonsuz. Herhangi bir şeye ihtiyacınız olursa bize ulaşabilir, eğitimciler için oluşturulmuş bloglarımıza göz atabilirsiniz. Ayrıca blog sitemizde, eğitim teknolojileri hakkında ücretsiz bir e-rehberimiz var! Vakit kaybetmeyin, e-öğrenme kurumunuzu tanıtmaya başlayın!

Barış Bingöl

Barış Bingöl is the Chief Marketing Officer at Sertifier Inc. and works each day to build bridges between their products & services and the individuals & institutions that benefit from them.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *