Sertifikalar ve Rozetler

Sertifika Metin Taslakları


Sertifier ile sertifika göndermek çok kolay, fakat sertifikalarınızda kullanmak için bazı örnek metinler arıyor olabilirsiniz. Eğer sertifikalarınıza ne içerik yazacağınızdan emin değilseniz, her tür etkinlik için sertifika taslakları içeren için bu gönderimizi inceleyin. İşte kullanmanız için bir araya getirdiğimiz bazı örnek Sertifika Metin Taslakları. Bu metin taslaklarını kopyalayıp sertifikalarınızda kullanmaktan çekinmeyin.

Başarı Belgesi Taslak Metni:

Sertifika Metin Taslakları örneği: 2020 sonbahar döneminde Müşteri Hizmetleri bölümünde üstün başarı göstererek bu belgeyi almaya hak kazanmıştır.

Katılım Belgesi Taslak Metni:

[İsim Soyisim] [Tarih] tarihinde gerçekleşen [Etkinlik Adı] etkinliğine katılarak bu belgeyi almaya hak kazanmıştır.

Diploma Taslak Metni:

[İsim Soyisim] [Fakülte – Bölüm ismi] lisans eğitimini [Tarih] tarihinde tamamlayarak bu diplomayı almaya hak kazanmıştır.

Kurs/Ders Tamamlama Belgesi Taslak Metni:

[İsim Soyisim] [İsim Soyisim] tarafından verilen [Kurs/Ders Adı] dersini [Tarih] tarihleri arasında tamamlayarak bu belgeyi almaya hak kazanmıştır. 

Teşekkür Belgesi Taslak Metni: 

[İsim Soyisim] [Tarih] tarihinde gerçekleşen [Etkinlik Adı] etkinliğine katkınız ve çalışmalarınız için teşekkürlerimizi sunarız. 

Yukarıdaki sertifikaları beğendiniz mi? Kendi sertifikalarınızı Sertifier ile yaratabilirsiniz! Hemen ücretsiz denemeye bu linkten başlayabilirsiniz.

Ege Yalçınkaya

Hi there, this is Ege, I’m the GM of Sertifier Inc. where we are on a mission to make education accessible for all.

Related Articles