Eğitim Teknolojileri

İşletmeler, Dijital Sertifika Ve Rozetlerinde Marka Kimliği Özelleştirmelerinden Nasıl Yararlanabilir?

Özellikle işletme bazında sıklıkla kullandığı beyaz etiketli dijital kimlik bilgileri, başka bir şirketin markası altında özel bir kimlik doğrulama platformu tarafından verilen dijital sertifikalar ve rozetlerdir.

Piyasadaki çoğu marka sıfırdan bir ürün geliştirmeyi göze alamaz. Bu nedenle, bir etiket çözümünü özelleştirmek onlar için genellikle daha akıllıca bir seçimdir çünkü sektörlerinde zaten var olan teknolojileri kullanabilirler. Beyaz etiket işletmeleri, hizmet verdiği şirketin tüm teknik sorunlardan, markanın ihtiyaçlarına göre yapılan çözümün desteklenmesinden ve bakımından sorumludur. Etiket şirketinin aldığı bu sorumluluk da, karşı tarafın iş yükü için oldukça faydalıdır.

• Sağlanan faydalar

Markanızın görünürlüğünü artırır.

Müşteriler etiketli ürünleri her kullanıp kurumsal adlarının eklendiğini gördüklerinde, bunu kolaylık ve kalite ile ilişkilendirecek ve markaya olan bağlılıkları artacaktır.

Kuruluşların müşterilerine sunmak istediği hizmetin üçüncü taraf geliştiricileri, bir ürünün tamamen profesyonel bir şekilde yapılmasını sağlar.

Sunmak istediğiniz hizmeti, isminiz eklenmiş olarak doğrudan kullanabilirsiniz.

Şirketler, müşterilerine sunmak için çözümler üreterek zaman kaybetmeden yeni hizmetleri veya ürünleri daha hızlı alabilirler.

Aynı zamanda hızlı sağladıkları çözümler.

Bu hizmet sayesinde müşterileri arasında daha iyi bir ilişki kurabilir.

Hizmetinizle ilgili bir sorun olması durumunda, üçüncü taraf araç sorumluluğu üstlenir ve hizmet için bir düzeltme veya güncelleme üzerinde çalışır veya ürünün maliyetini iade eder.

Müşterilerinize dijital etiket bilgileriyle gönderdiğiniz sertifika ve rozetler, tasarımdan teslimata kadar tam bir özelleştirmedir.

Pazarlamanın hem gelir hem de marka bilinirliği üzerinde muazzam ve olumlu bir etkisi olabilir. Bu nedenle kuruluşlar hedef kitlelerine ulaşmak için çok zaman, enerji ve kaynak harcarlar. Dijital bilgiler, marka bilinirliği oluşturmanın yenilikçi bir yoludur.

Dijital bilgileri, kurumsal eğitim, mesleki gelişim ve sertifikalar dahil olmak üzere çeşitli sektörlerde etkili bir pazarlama aracı olarak ortaya çıktı.

Şirketler tarafından becerilere ve başarılara dayalı rozetler vermek için kullanılan bir dijital kimlik doğrulama programı, yetenek haritalamayı hızlı ve eyleme dönüştürülebilir hale getirir.

Firmaların kimlik bilgileri sayfalarını kendi web sitelerine göre tasarlamalarına olanak sağlar.

Şirketin kendi alanındaki özel kimlik bilgileri alt alanı.

Üstbilgi, altbilgi ve dahili bağlantılar dahil olmak üzere e-posta markası üzerinde tam kontrol

Kurumların müşterileri ile ilişkileri çok önemlidir. Müşterilere sağlanan kişiselleştirilmiş sertifikalar ve rozetler, müşterinin markayla daha fazla etkileşim kurmasına da olanak tanır.

Dijitalleşen bu dünyada kurumların en büyük hedeflerinden biri marka bilinci oluşturmaktır. Birçok markanın aynı sektörde rakipleri var. Marka bilinirliğini artırmak için markayı öne çıkaran farklılıklar olması da çok önemli. Sertifikalarınızı kullanıcılarınıza gönderirken e-postalarla birlikte gelir. Bu e-postalar marka logolarınızı içerir. Bu aynı zamanda marka bilinirliğine de fayda sağlayacaktır.

Mevcut işletmenizin müşterilerinize en doğru şekilde hizmet vermesinin en iyi yolu, işletmelerin kimlik bilgilerinde beyaz etiket kullanmaktır.

Ege Yalçınkaya

Hi there, this is Ege, I’m the GM of Sertifier Inc. where we are on a mission to make education accessible for all.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *