Sertifier Hakkında

En İyi SimpleCert Alternatifleri

En İyi SimpleCert Alternatifleri

SimpleCert, sertifikaları baskı yoluyla dağıtma işlemlerinden, dijital sertifikalar oluşturmaya ve göndermeye geçiş yapmak isteyen şirketler için oluşturulmuş dijital sertifikaları göndermek için basit bir araçtır. Kişiselleştirilmiş sertifikalar ve e-posta şablonları oluşturmak için bir Sertifika Yönetim Sistemidir. Sertifika ve rozet göndermekten daha fazlasını elde etmek isteyen şirketler için SimpleCert alternatiflerini aramak oldukça yaygın bir durumdur.

Ne mutlu ki, SimpleCert’ün birden fazla alternatifi bulunmakta. Kurumlar, ihtiyaçlarına göre ekstra hizmetler ve farklı fiyatlandırma ve plan seçeneklerine sahip alternatif araçlar rahatlıkla bulabilir.

Bu nedenle sizlere, SimpleCert’ün en iyi dört alternatifi olduğuna inandığım bir liste oluşturdum ve bunların tümü dijital sertifika ve rozet gönderme işlemleriniz için birbirine benzer araçlar ve hizmetler sağlıyor. Hangilerinin sizin için işe yarayacağını anlamak için yazımı okumaya devam edin.

SimpleCert Alternatifleri: Sertifier

Sertifier Webpage

Sertifier, akıllı sertifikaların ve açık rozetlerin gönderimini kolaylaştıran uçtan uca bir eğitim verisi toplama aracıdır. Sertifier ile profesyonel görünümlü sertifikalar tasarlayabilir ve alıcılarınıza tek tuşla gönderebilirsiniz. Sertifier, kurumunuza ait Öğrenim Yönetim Sistemi’ne (LMS); Canvas, Moodle ve Thinkific gibi popüler LMS’lerle özel entegrasyon imkanları sunar.

Sertifier, sertifikalar aracılığıyla edinilen pazarlama dönütlerinden şirket beceri havuzunuzun Pazar uyumuna kadar çeşitli analiz raporları sunar. Pazarlama raporları, sertifika paylaşım verilerini ve bu sayıların pazarlama kazancı olarak kurumunuza nasıl geri döndüğünü görüntüler. Öte yandan Sertifier; sertifikalara ekleyebileceğiniz ve sertifikalarınızı güçlendiren ve şirketinizin beceri haritasını oluşturan, birbiriyle ilişkili 10.000’den fazla farklı beceriyi bulunduran bir beceri kitaplığına sahiptir.

Fiyatlandırma: Aylık $40 ile $400 arasında değişen paketler bulunmaktadır.

*Ayrıca yıllık ve aylık planlar her türlü ihtiyaca göre ayrı ayrı sunulmaktadır.

Kimler tercih etmeli:

 Kullanımı kolay ve çeşitliliğin fazla olduğu bir tasarımcı ile gönderim akışını pratikleştirne bir uygulama kullanmak isteyen şirketler Sertifier’ı tercih edebilir. Ayrıca, sertifikalardan daha fazlasını edinmek için ayrıntılı raporlama özellikleri arıyorsanız Sertifier sizin için güçlü araçlar sunmaktadır.

SimpleCert Alternatifleri: Credly

Credly, açık rozetleri kolayca oluşturmak için tasarlanmış bir uygulamadır. Rozetler, izcilerin aşina olduğu, her türlü başarıyı taçlandırmak için verilen araçlardır. Elde edilen rozetler nedeniyle rozet sahipleri, rozetin ifade etmekte olduğu yetkinliklere ve becerilere sahip olduklarını gösterebilir. Bu sistem aynı zamanda dijital rozetlerde de aynı şekilde çalışır. Credly, dijital rozetleri kolaylıkla üretmenizi ve dağıtmanızı sağlayan bir uygulamadır.

Credly ile yüksek öğrenim kurumlarından kurumsal eğitim departmanlarına kadar herkes kolayca dijital rozetler oluşturabilir ve dağıtabilir. Credly ayrıca Canvas ve Moodle gibi popüler Öğrenim Yönetim Sistemlerine entegrasyon seçenekleri de sunar. Dijital rozetler sosyal medyada paylaşılabilir ve özellikle Linkedin profillerine eklenebilir. Tüm bu paylaşım verileri Credly’nin Acclaim platformunda analiz edilebilir.

Fiyatlandırma: Credly ücretsiz bir uygulamadır.

Kimler tercih etmeli:

Eğer bir sertifika gönderim aracı aramıyor ve dijital rozetlerle çalışmak istiyorsanız; bunun yanında dağıtımını gerçekleştirdiğiniz dijital rozetlerin sahip olduğu etkileşimi görmek için sosyal medya analizleri almak istiyorsanız, Credly sizin için iyi bir alternatif.

SimpleCert Alternatifleri: CVTrust

CVTrust ağırlıklı olarak üniversitelerin ve okulların kullandığı bir uygulamadır ve dijital diploma hizmeti sunar. Şirket, doğrulama araçları sağlayarak güvenilir CV’ler / özgeçmişler oluşturmaya çalışır. Bu nedenle firmanın güvenilir belgelerin merkezi olmayı hedeflediğini rahatlıkla söyleyebiliriz. Ekstra bir özellik olarak, CVTrust aracılığıyla oluşturulan belgeler QR kodla doğrulanabilir.

Fiyatlandırma: Yıllık $680 ile $3400 arasında değişen paketler bulunmaktadır. (500 alıcı için)

*Her ekstra alıcı satın alınan pakete göre 1$ ila 5$ arasında bir ek ücrete sahiptir.

Kimler tercih etmeli:

 CVTrust, basılı belge ve diplomalardan güvenilir, doğrulanabilir ve paylaşılabilir dijital sertifikalara geçmek isteyen okullar ve üniversiteler için iyi bir seçenek olabilir.

SimpleCert Alternatifleri: Accredible

Accredible, eğitim sertifikaları ve açık rozetleri etkili bir şekilde tasarlamak, göndermek ve yönetmek için geliştirilmiş bir uygulamadır. Web uygulaması olarak kullanılabilmenin yanında, API kütüphaneleri sayesinde ayrıca WordPress gibi araçlarla veya Canvas gibi LMS’lerle entegrasyon imkanı sunar.

Ayrıca, müşterilerine; akıllı sertifikaların beceriye dayalı doğru analiz ve pazarlama özellikleri hakkında bilgi vermek için ‘Pazar Öngörüleri’ gibi raporlama araçları sağlar.

Fiyatlandırma: Yıllık $960 ila $5000 arasında değişen paketler bulunmaktadır.

*Ayrıca ücretsiz deneme ve özelleştirilmiş paketler de bulunmaktadır.

Kimler tercih etmeli:

Sektörle ilgili öngörüler arıyorsanız ve bunları dijital belgelerinizle ilişkilendiriyorsanız, Accredible sizin için iyi bir seçimdir.

Ege Yalçınkaya

Hi there, this is Ege, I’m the GM of Sertifier Inc. where we are on a mission to make education accessible for all.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *