Öğrenciler & Kursiyerler

Eğitiminizi Bir Sonraki Seviyeye Taşıyın

Hepimiz belli bir yaştan itibaren sürekli eğitim görüyoruz. Bu eğitimlerin seviyesi her sene artarak gidiyor ve en sonunda mezun olup diploma alınca bitiyor. Genel işleyişte bu böyle ama bu yeterli mi?

Günümüzde üniversite diplomasının yeterli olmadığı durumlarla karşılaşıyoruz. Diplomanın yanında başka eğitimlerle beraber gelen sertifika ve rozetlerin de önemi artmaya başlıyor. Pandeminin de getirisiyle beraber uzaktan eğitimin yaygınlaşmasıyla sertifika programlarında da eğitim süreci gelişme göstermeye başladı. Dijital öğrenme en az sınıf dersleri kadar etkilidir. Öğrencinin motivasyonu ve beklentileri, dijital bir dersin elde tutulması ve başarılı bir şekilde tamamlanması için kritik öneme sahiptir. Dijital kursun başarıyla tamamlanmasında yaş ve olgunluğun önemli faktörler olması muhtemeldir. Son zamanlarda birçok öğrenci veya çalışan uzaktan sertifika programlarına kaydolup e-öğrenme ile tanışıyor ve bu sayede dijital sertifikasını alıp CV’sine ekleyebiliyor. İster mevcut alanınızdaki becerileri yükseltmeyi ve güncellemeyi umuyor olun, ister radikal yeni bir bölgede eğitim arıyor olun, profesyonel sertifikalar meslek yolunuzda bir sonraki adımı atmanıza yardımcı olabilir.

Geçmişten farklı olarak, çoklu görev bugün başarının anahtarıdır. Hangi derece kursuna devam ederseniz edin, ona sadık kalmak yeterli değildir. Üniversite öğrencilerinin kolejden kariyere başarılı bir geçiş yapabilmeleri için, bazı ek sertifikalara sahip olmaları zorunludur. Beceri setinizi genişleten ve geliştiren bir sertifika kursu kesinlikle diğer özgeçmişlere göre rekabet avantajı sağlar.

Sertifika kurslarında kariyerinizi bir üst seviyeye taşıyabilecek ve size çok önemli araçlar ve beceriler kazandıracak çok sayıda seçenek bulunmaktadır. Bu beceriler işveren tarafından bir varlık olarak kabul edilir.

Eğitiminizi bir sonraki seviyeye taşımanızda yardımcı olacak kurslar şunlar olabilir.

  • Dijital Pazarlama

İnternetin ve ilgili teknolojilerin yükselişi ve yayılması, modern çağda zihin bloglama devrimidir. Dünya dijitalleşiyor ve pazarlama da öyle. Derin görsel varlık, günümüzde hemen hemen her işletme için en önemli gerekliliktir.

  • Finans Uzmanlığı 

Bu süper uzmanlık çağında, Finansal Danışmanlıktaki sertifikasyon, kariyer adaylarını bireylere her şeyi kapsayan finansal danışmanlık hizmetleri vermek ve finansal hizmetler sektöründe tatmin edici bir kariyer yapmak için tetikler.

  • Proje Yönetimi(PMP)

Dünya çapında, bir milyon PMP sertifikalı profesyonelin proje yönetimine katkıda bulunduğu yaklaşık 175’den fazla ülke bulunmaktadır. Bu sertifika, öğrenciyi proje yönetimi durumları, yani başlatma, planlama, yürütme, izleme ve kapanış olmak üzere beş odak alanında değerlendirir.

  • Veri Analizi

Günümüz dünyasında bilgi patlamasıyla karşı karşıyayız.  Bu, farklı düzeylerde işleme gerektiren ve büyük veri analitiğinin resmin içine girdiği verilerin üstel büyümesidir

Daha birçok kurs ile eğitiminizi bir sonraki seviyeye taşıyabilirsiniz. Gelişen bir teknolojiyle beraber gelişen iş dünyasında bu tür dijital sertifikaları olan bi çalışana her zaman ihtiyaç olmaktadır. 

Arda Helvacılar

Greetings, this is Arda. I am the founder of Sertifier and a devoted edtech enthusiast.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *