Sertifikalar ve Rozetler

Dijital Sertifikaların Online Görünürlüğü Size ve Kurumunuza Neler Katacak?

Dijital Sertifikaların Online Görünürlüğü Size ve Kurumunuza Neler Katacak?

 Japon Toplumunun 2. Dünya savaşından sonraki süreçte benimsediği, kişisel hayatlarının hatta üretim süreçlerinin tümüne dahil ettiği Kaizen Felsefesi, Japon toplumunun ekonomik yükselişinin de yapı taşı olarak ön plana çıkıyor. Sürekli iyileştirme ve geliştirme anlamları taşıyan Kaizen Felsefesi ile hayatınızı ve şirketinizi her alanda dönüştürmeniz mümkün. Kurum içi iyileştirme kavramına odaklanmak kurum içinde gerçekleştirilen etkinlikleri de beraberinde doğuruyor. 

Dijital çağ; altyapı sistemlerimizde, iş yapış tarzlarımızda kısacası her alanda yeni donanımları beraberinde getirdi. İçinde olduğumuz dijital çağ, dijital sertifika ve dijital rozet modellerini de hem kurumlar hem de tüketiciler için ivedi olarak kazandırılması gerekilen donanım haline getirdi.

Kurumunuz için özellikle işe alım süreçlerinde sertifikaların online görünüm ile teyit edilebilir olması olanağı, kurumunuzu sahteciliğe mahal vermeden sağlıklı bir değerlendirme süreci yönetmesine katkı sağlamaktadır. Artı olarak sunulan bütün materyalleri daha az zaman harcayarak ve daha düşük maliyetle tarayabilir seviyeye gelebilirsiniz.

Sertifier olarak vermekte olduğumuz dijital sertifika, dijital rozet ve akıllı sertifika hizmetleri Blockchain temellidir. Blockchain yalnızca izni olan ağ üyeleri tarafından erişilebilen ve üzerinde değişiklik yapılamayan bir büyük defterde depolanan anlık, paylaşılan ve tamamen şeffaf bilgiler sağladığı için doğru bilginin sunulması için idealdir.

Dijital sertifikaların ve dijital rozetlerin online görünümü kurum içinde çalışanlarınıza yönelik verdiğiniz sertifikalı eğitimlerin de Linkedln üzerinden görüntülenebilmesini sağlamaktadır. Bu durum hem çalışanlarınızın faydasına hizmet ederken, kurumunuzun da faydasına hizmet etmektedir. Çünkü çalışanlarının gelişimini ön koşan, teknoloji altyapılı sertifikalarla onların konforunu önemseyen bir marka imajı da hem mikro hem de makro çevrenizde hoş bir marka algısı oluşturacaktır. 

Arda Helvacılar

Greetings, this is Arda. I am the founder of Sertifier and a devoted edtech enthusiast.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *