Sertifier Hakkında

Sertifier’da Nasıl Sertifika Oluşturulur? – Tasarım

Bu özellik; Temel, Premium, Premium+ paketlerine dahildir.

Sertifier anasayfasında “Sertifika Gönder” butonuna tıklayarak web uygulamamıza geçebilirsin.

Hesabına giriş yaptıktan sonra web uygulamamızda sol menüdeki “Tasarla” butonuyla işlemine başlayabilirsin. Karşına gelen ekranda sol üstte bulunan “yeni tasarım oluştur” butonuna basarak tasarım yapmaya başlayabilirsin. Kaydettiğin tasarımları Karşına gelen tasarlayıcıda sol üstte bulunan hazır tasarımlardan istediğini seçerek veya kendi A4 boyutunda SVG formatındaki arkaplanını yükleyerek özelleştirmeye başlayabilirsin.

“Değişkenler” kısmı seçilerek “Alıcı Adı”, “Seri Numara” ve benzeri değişkenleri seçip sürükle bırak şeklinde sertifika tasarımının üzerine yerleştirebilirsin. Çıkartmak istediğin değişkenler için değişkeni seçtikten sonra çöp kutusuna tıklayabilirsin. Font, yazı boyut ve rengi gibi detayları sertifikanın görüntüsünün üstündeki menüden değiştirebilirsin.

Sertifikanın üstünde gördüğün “Resim Ekle” butonuyla JPG veya PNG formatındaki hazır resim dosyalarını yükleyebilir, “Metin Ekle” butonuyla her sertifikada olacak sabit metinlerini yazacağın alanı ekleyebilirsin.

Gördüğün gibi Sertifier’da sertifika tasarlamak çok kolay! Sertifika oluşturmayla ilgili rehberimizi okumaya buradan devam edebilirsin.

Ege Yalçınkaya

Hi there, this is Ege, I’m the GM of Sertifier Inc. where we are on a mission to make education accessible for all.

Related Articles

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *